Welkom bij Centrum Verzekeringen NV

Verzekeringen. Beleggingen.

Lees meer

Autosalon 2017: van exclusieve auto’s en motoren tot de beste verzekeringen!

In januari 2017 zullen alle blikken opnieuw gericht zijn op de Heizelpaleizen, waar de 95e editie van de European Motor Show Brussels plaatsvindt. Van zaterdag 14 tot zondag 22 januari 2017 wordt de site van Brussels Expo opnieuw omgetoverd tot de grootste showroom van het land. Op meer dan 100.000 vierkante meter zullen de grootste merken hun kerngamma voorstellen aan het publiek.

Of u nu op zoek bent naar een bestelwagen, een stadswagen, een break, een cabriolet, een motor, een scooter of zelfs een quad, u vindt ongetwijfeld uw keuze in de meer dan duizend tentoongestelde voertuigen. Bovendien presenteren heel wat exposanten ook een breed gamma aan accessoires om uw auto of motor te personaliseren of de uitrusting te perfectioneren.

Zoals elk jaar kunnen bezoekers rekenen op heel wat Belgische, Europese en wereldpremières. Naast al die nieuwe modellen stellen de merken ook concept-cars en prototypes voor. Bent u nieuwsgierig naar de jongste innovaties in de autosector en wilt u de nieuwste modellen in avant-première ontdekken? Dan mag u dit Salon zeker niet missen.

Is een dagje autosalon voor u in de eerste plaats spektakel en ontspanning, mist dan zeker Paleis 12 niet. De Tech Track piste verwacht u en biedt u de mogelijkheid diverse terreinwagens en cross-overs in reële omstandigheden te testen. Niet ver daarvandaan kunt u zich uitleven bij de Circus Trial Tour. Deze spectaculaire animatie verenigt diverse trial-prestaties en adembenemende freestyle-shows (FMX). Er zullen tribunes worden geïnstalleerd zodat u optimaal kunt genieten van de attracties in Paleis 12 en u kunt het spektakel ook bewonderen vanaf de Pitstop Bar, een lounge restaurant die speciaal voor de gelegenheid wordt gebouwd. Dus laat u zeker verrassen in Paleis 12.

Wilt u wegdromen? Dan moet u tussen 20 en 22 januari 2017 beslist afzakken naar Paleis 1. Gedurende deze drie dagen vindt daar namelijk de vierde editie van het Salon Dream Cars plaats. Ruim veertig droomwagens worden samengebracht in een uitzonderlijk kader met een schitterend ‘Winter Chic’-decor, dat speciaal voor deze gelegenheid werd ontworpen. Niet te missen als u houdt van buitengewone wagens!

Elke 2 jaar vindt in de marge van het Salon Auto/Moto/Van het Salon Truck & Transport plaats. Dat B2B-evenement richt zich tot de actoren van het wegtransport en de vrachtwagensector. Op het programma: alle nieuwigheden van de constructeurs, uitrustingsleveranciers, een ruimte met forums en informatiesessies en een ruimte om te netwerken. Kortom, de ideale omgeving om professionele contacten te leggen. Truck & Transport vindt plaats van vrijdag 13 tot maandag 16 januari 2017.

Naar goede gewoonte zal het Salon voor u opnieuw een sensationele belevenis worden. Voertuigen voor alle smaken, de voornaamste nieuwigheden uit de sector, animaties en shows, ontspanningsruimtes, enz. Alle ingrediënten zijn verenigd om er opnieuw een uitzonderlijke editie van te maken.

 

Eigentijdse verzekering

Natuurlijk is een goede verzekering onmisbaar bij uw auto en motor. We helpen u graag bij het zoeken naar de meest geschikte verzekering.

Tijdens het autosalon doen bepaalde maatschappijen interessante acties die wij voor u kunnen uitzoeken en vergelijken.

 

 

Praktische informatie Autosalon 2017

 

Openingsdagen van het autosalon (voor het publiek)

Van zaterdag 14 januari tot en met zondag 22 januari 2017.

 

Openingsuren autosalon 2017

Het autosalon 2017 is tijdens de week open van 11u00 tot 19u00 en tijdens het weekend open van 10u00 tot 19u00.

Nocturnes: Ook dit jaar zijn er weer nocturnes op maandag 16 januari en vrijdag 20 januari. Het salon is dan geopend van 11u00 tot 22u00. Ga je naar een nocturne? Dan gelden hiervoor dezelfde prijzen als voor een normaal bezoek aan het autosalon

 

Tickets & prijzen

  • Voor volwassenen (aan de kassa): 15 euro
  • Voor kinderen van 6 tot 12 jaar: 9 euro
  • Kinderen jonger dan 6 jaar: gratis
  • Groepskaart (vanaf 20 personen – 20 toegangskaarten): 200 euro

Méér informatie kunt u terugvinden op de website van het autosalon 2017.

Gaat u met de auto, motor of met het openbaar vervoer ? Dan kun je hier meer informatie terugvinden.