Welkom bij Centrum Verzekeringen NV

Verzekeringen. Beleggingen.

Lees meer

Vanaf nu extra fiscale voordelen met uw rechtsbijstandverzekering!

Goed nieuws! We kunnen vanaf nu de rechtsbijstandverzekering toevoegen aan het lijstje met fiscale voordelen! 

Dit wil dus zeggen dat je beschermd bent tegen gerechtelijke kosten én dat de premie voor deze verzekering voor belastingvermindering zorgt. #winwin 

463.500 Belgen beschikken momenteel over een rechtsbijstandverzekering. De kans dat jij daarbij hoort is heel reëel. Bij het aankopen van een wagen dien je je namelijk te verzekeren tegen verkeersongevallen; deze verzekering heet burgerlijke aansprakelijkheid of ook wel BA zoals we in de volksmond zeggen. 

Naar zeggen zal er een belastingvermindering van 40% worden toegekend op verzekeringspremies tot 310 euro. Dat komt dus neer op 124 euro!

Voor zo’n premie moeten klanten tot minstens 13.000 euro in burgerlijke zaken, 13.500 euro in strafzaken en 6.750 euro in bouwgeschillen gedekt worden. 

Wil je weten of jij in aanmerking komt voor deze belastingvermindering? Neem dan vlug contact op voor het verkrijgen van informatie en het eventueel wijzigen van je polis.

Op de website van FOD financiën vind je meer uitleg over de verschillende belastingsvoordelen: https://financien.belgium.be/nl/particulieren/belastingvoordelen/

 

Bron: Insucommerce

 

Back to overview